Live optreden en interview Jua op Radio WOS
07/11/2012
Live optreden en interview Jua op Radio WOS
De Westlandse Omroep Stichting (WOS) zal aanstaande vrijdag de band Jua ontvangen in de studio. Jua geeft daar vanaf 20 uur een live optreden en een interview tijdens het programma Stage:

Vrijdag 9 november Jua
Vanavond weer een volle boel in de studio van WOS, want het is weer een elektrische avond. Dit keer een zangeres, een drummer, een bassist en 2 gitaristen en ze noemen zich Jua. Zoals ze zelf zeggen spelen ze global rock. Wat dat precies is zal Kees vanavond proberen te achterhalen in zijn eigenzinnige interview. Daarnaast natuurlijk ook 2 x een live set. Kortom, genieten deze avond. Spreken we af v.a. 20.00 uur?
WOS Radio is te ontvangen in Westland, Midden-Delfland en Maassluis. De frequentie in die gemeenten is 87.6 FM in de ether en 93.1 Mhz op de kabel. In Hoek van Holland is WOS Radio op de kabel te ontvangen via 107.9 FM en natuurlijk in de ether op 87.6 FM.
Natuurlijk is WOS Radio ook te ontvangen via de livestream op http://www.wos.nl/


Jua is druk bezig met de voorbereidingen op de halve finales van de Beachbattle. Daarnaast zal de band binnenkort nieuwe opnames maken. Daarover vast meer op vrijdag 9 november tijdens de radio uitzending.
Pages 1  2  3  4  5  6  7  8 
No gigs scheduled